x
Galaxy Note 9: Враќање на хоризонталниот систем камери поради големината на батеријата

Galaxy S8 и Galaxy Note 8 беа критикувани поради локацијата на скенерот за отпечатоци, грешка која Samsung ја поправи со S9 новиот, вертикален систем камери. Сега, Note 9 повторно се враќа на традиционалниот дизајн на камерите..