x
Samsung: Четири нови реклами против Apple

Samsung има долга историја на реклами каде исмева Apple производи. Сетоа тоа започна во 2011 година, кога Samsung направи реклама каде ги исмева Apple фановите кои чекаат во ред да купат iPhone 4s. Сега, компанијата е подготвена со нови удари..

Apple откри неколку интересни статистики за App Store

По повод прослава на десетгодишнината на App Store, која ќе се одржи на 10 јули, Apple реши да открие неколку од најинтересните статистики поврзани со оваа апликација која верно им служи на корисниците на iPhone и iPad уреди.