x
Ова е жолтиот Galaxy S10e: Ќе ви требаат очила за сонце за овој S10 модел!

Покрај различните внатрешни спецификации, една карактеристика со која буџетскиот S10e се разликува од другите два модели е светлите бои во кои ќе биде достапен. Меѓу нив е и впечатливата жолта нијанса, која изгледа вака:

iOS 13: Вака ќе изгледа Dark Mode на iPhone XI!

Голем дел од корисниците кои ги користат своите смартфони за читање или гледање видеа навечер, веќе подолго време се во потрага по софтверско подобрување кое ќе го олесни ваквото користење за очите..