x
Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Една од главните цели на Huawei е секогаш да развива естетика на своите уреди, како што тоа го направи со паметните телефони од P серија. Најновите модели се дизајнирани со идеја инспирирана од убавината на природните феномени и различните фази на денот..

Apple WWDC 2019: iOS 13, Dark Mode и многу повеќе!

30 години од првиот WWDC, Apple најави дека овогодинешниот настан ќе се одржи помеѓу 3ти и 7ми јуни. Како и претходните години, и овој пат компанијата ќе претстави неколку нови и интересни функции...