x
ВИДЕО: Запознајте се со најновата генерација на Xiaomi, Mi Robot Vacuum-Mop P (Pro)

Заборавете на рачните правосмукалки! За сите љубители на чистење без напор, тука е новата генерација на Xiaomi, Mi Robot Vacuum-Mop P (Pro), со многу поголема моќност во чистењето и можност за џогирање.