x
Видео: Отпакување на Samsung Galaxy A8 2018!

Galaxy A8 2018 е еден од поновите уреди на Samsung, кој доаѓа со стаклен и метален дизајн, како и прилично моќни спецификации. Да погледнеме како изгледа неговото отпакување:

Пристигна Samsung Galaxy А8(2018)!

Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8(2018) - новиот модел како надополнување на Галакси А серијата паметни телефони. Од овој месец Галакси А8(2018) пристигнува и во Македонија!

Nokia 3: Добитната комбинација на Nokia и Android!

Како што сите знаеме, легендарното име Nokia се врати на пазарот по неколку години пауза. Компанијата веќе претстави неколку телефони, меѓу кои беше и Nokia 3. Да погленеме што нуди смартфонот: