x
10 најпребарувани гаџети во 2017

Смартфоните дефинитивно доминираа во 2017 година. Судејќи според резултатите од пребарувањата на Google, најголема заинтересираност кај корисниците имало за iPhone 8.

Фото: Новите iOS емотикони кои ќе дојдат во 2018 година!

Листа емотикони беа официјално најавени од Unicode Consortium, непрофитна организација која ги промовира ваквите симболи за популарните оперативни системи, кои ќе се појава на iOS уредите во 2018 година..

Nokia 3: Добитната комбинација на Nokia и Android!

Како што сите знаеме, легендарното име Nokia се врати на пазарот по неколку години пауза. Компанијата веќе претстави неколку телефони, меѓу кои беше и Nokia 3. Да погленеме што нуди смартфонот: