x
Нова реклама: Samsung повторно ги исмева Apple и iPhone X

По претставувањето на Galaxy S9 во Америка и насекаде низ светот, дознавме дека има една голема предност пред iPhone X - неговата брзина за симнување преку LTE мрежи. Сега, компанијата го користи овој факт како главна идеја во новата реклама..

Apple откри неколку интересни статистики за App Store

По повод прослава на десетгодишнината на App Store, која ќе се одржи на 10 јули, Apple реши да открие неколку од најинтересните статистики поврзани со оваа апликација која верно им служи на корисниците на iPhone и iPad уреди.