x
Нови фотографии од Huawei Mate 20 Lite: Овојпат, во три бои

Од скенер вметнат под дисплејот до три камери на задната страна, Huawei ги следи сите модерни трендови во светот на смартфоните. Последно, се појавија фотографии од нов очекуван уред на компанијата, повторно со модерен и елегантен дизајн..

Четири нови Android апликации кои треба да ги пробате

Со растот на популарноста на смартфоните секојдневно се зголемува и бројот на апликации за нив. За некои од нив не вреди да изгубите време пробувајќи ги, но некои навистина се истакнуваат со нивната корисност или забавата која ја нудат.