x

Пристигнува првата Razer Android конзола

Категорија: Рецензии // Гаџети Објавено на 04 Октомври, 2022 од GSM.mk

Google го откри изгледот на својот Pixel Watch

Категорија: Рецензии // Гаџети Објавено на 27 Септември, 2022 од GSM.mk

Претставени Xiaomi Watch S1 Pro и Buds 4 Pro

Категорија: Рецензии // Гаџети Објавено на 17 Август, 2022 од GSM.mk