x

Слепа фото битка: Galaxy S8 vs iPhone 7 vs LG G6 vs Google Pixel

Категорија: Технологија // Новости Објавено на 16 Мај, 2017 од GSM.mk

Која слика би ја одбрале, без прерасуди, доколку незнаете од кој телефон е направена?

После многу фото битки, решивме да направиу уште една, но на малку поразличен начин. Натпреварувачи се iPhone 7, LG G6, Galaxy S8 и Google Pixel. Гласајте, а на крај погледнете ги резултатите:

Сцена 1:


Photo A:

Photo B:

Photo C:

Photo D:


Сцена 2:


Photo E:

Photo F:

Photo G:

Photo H:


Сцена 3:

Photo I:

Photo J:

Photo K:

Photo L:


Сцена 4:

Photo M:

Photo N:

Photo O:

Photo P:


Сцена 5:

Photo Q:

Photo R:

Photo S:

Photo T:


Сцена 6:

Photo U:

Photo V:

Photo W:

Photo X:


резултати: 

  • Photo A - LG G6 67.24% (3896 votes), Photo B - iPhone 7 2.54% (147 votes), Photo C - Google Pixel 16.76% (971 votes), Photo D - Galaxy S8 13.46% (780 votes)
  • Photo E - iPhone 7 12.08% (644 votes), Photo F - Galaxy S8 25.14% (1340 votes), Photo G - Google Pixel 16.73% (892 votes), Photo H - LG G6 46.05% (2455 votes)
  • Photo I - LG G6 37.45% (1971 votes), Photo J - Google Pixel 2.77% (146 votes), Photo K - Galaxy S8 45.09% (2373 votes), Photo L - iPhone 7 14.69% (773 votes
  • Photo M - Google Pixel 28.95% (1485 votes), Photo N - LG G6 7.15% (367 votes), Photo O - iPhone 7 27.35% (1403 votes), Photo P - Galaxy S8 36.55% (1875 votes)
  • Photo Q - LG G6 15.57% (767 votes), Photo R - iPhone 7 57.54% (2835 votes), Photo S - Google Pixel 8.77% (432 votes), Photo T - Galaxy S8 18.12% (893 votes)
  • Photo U - Galaxy S8 32.04% (1575 votes), Photo V - Google Pixel 21.89% (1076 votes), Photo W - iPhone 7 19.45% (956 votes), Photo X - LG G6 26.61% (1308 votes)

 

Изненадени од резултатите? :)

Споделете како вие гласавте во коментарите и кој е победникот во вашите очи!

Преземањето на овој текст или делови од него без непосреден договор со редакцијата на ГСМ Медиа значи експлицитно прифаќање на условите за преземање, кои се објавени тука.