x

Слепа фото битка: Galaxy S9 Plus vs iPhone X vs Pixel 2 XL vs Note 8

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 16 Март, 2018 од GSM.mk

Која камера и фотографија би ја одбрале доколку не знаете за кој смартфон станува збор?

сцена 1

Фото А

Фото Б

Фото В

Фото Г


сцена 2

Фото А

Фото Б
Фото В
Фото Г

сцена 3

Фото А

Фото Б
Фото В
Фото Г

сцена 4

Фото А

Фото Б
Фото В
Фото Г

портрет

сцена 5

Фото А

Фото Б
Фото В
Фото Г

сцена 6

Фото А

Фото Б
Фото В
Фото Г

сцена 7
Фото А
Фото Б
Фото В
Фото Г

сцена 8
Фото А
Фото Б
Фото В
Фото Г


Резултати

Сцена 1: 

 • Фото А - Galaxy S9 Plus
 • Фото Б - Note 8
 • Фото В - iPhone X
 • Фото Г - Pixel 2 XL
Сцена 2:
 • Фото А - iPhone X
 • Фото Б - Galaxy S9 Plus
 • Фото В - Pixel 2 XL
 • Фото Г - Note 8 
Сцена 3:
 • Фото А - Note 8
 • Фото Б - iPhone X
 • Фото В - Pixel 2 XL
 • Фото Г - Galaxy S9 Plus
Сцена 4:
 • Фото А - iPhone X
 • Фото Б - Pixel 2 XL
 • Фото В - Galaxy S9 Plus
 • Фото Г - Note 8 
Сцена 5:
 • Фото А - Galaxy S9 Plus
 • Фото Б - Note 8
 • Фото В - Pixel 2 XL
 • Фото Г - iPhone X
Сцена 6:
 • Фото А - iPhone X
 • Фото Б - Galaxy S9 Plus
 • Фото В - Note 8
 • Фото Г - Pixel 2 XL
Сцена 7:
 • Фото А - Galaxy S9 Plus
 • Фото Б - Pixel 2 XL
 • Фото В - Note 8
 • Фото Г - iPhone X
Сцена 8:
 • Фото А - Pixel 2 XL
 • Фото Б - Galaxy S9 Plus
 • Фото В - iPhone X
 • Фото Г - Note 8 

Преземањето на овој текст или делови од него без непосреден договор со редакцијата на ГСМ Медиа значи експлицитно прифаќање на условите за преземање, кои се објавени тука.