x

Споредба на камерите на iPhone 8 Plus и iPhone 7 Plus: Дали навистина постои разлика?

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 13 Октомври, 2017 од GSM.mk

Нема сомнеж дека iPhone 8 Plus ги има најдобрите камери досега видени на iPhone. Но, што всушност е подобрена кај нив, спрема минатогодишниот iPhone 7 Plus?

Дали камерата на iPhone 8 Plus е драстично променета од онаа на iPhone 7 Plus или дали воопошто постои некаква разлика? Да ги споредиме фотографиите:

сцена 1

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 2

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 3

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 4

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 5

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 6

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 7

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


сцена 8

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus


Има драстични промени? Споделете го вашето мислење во коментарите :)

Преземањето на овој текст или делови од него без непосреден договор со редакцијата на ГСМ Медиа значи експлицитно прифаќање на условите за преземање, кои се објавени тука.