x
Забава

Мажите се од Bluetooth, а жените од Wi-Fi

Категорија: Забава Објавено на 24 Април, 2013 од GSM.mk

Технологијата опишана на поинаков начин

Категорија: Забава Објавено на 24 Април, 2013 од GSM.mk

Ах тој Ким Јонг Ун

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Робо-мачка

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Калкулатор - Made in China

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Јапонска смисла за хумор

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Снежана, земи од јаболкото!

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Дали се согласувате?

Категорија: Забава Објавено на 22 Април, 2013 од GSM.mk

My internet speed is 100 Mbps

Категорија: Забава Објавено на 22 Април, 2013 од GSM.mk

Видео: Домино ефект со 10,000 iPhone-и!

Категорија: Забава Објавено на 22 Април, 2013 од GSM.mk