x
Забава

Децата во денешно време

Категорија: Забава Објавено на 29 Април, 2013 од GSM.mk

Your password is incorrect

Категорија: Забава Објавено на 26 Април, 2013 од Јанко Дракуловски

Galaxy S20?

Категорија: Забава Објавено на 26 Април, 2013 од GSM.mk

Предвидување од 2008 година!

Категорија: Забава Објавено на 25 Април, 2013 од GSM.mk

Мажите се од Bluetooth, а жените од Wi-Fi

Категорија: Забава Објавено на 24 Април, 2013 од GSM.mk

Технологијата опишана на поинаков начин

Категорија: Забава Објавено на 24 Април, 2013 од GSM.mk

Ах тој Ким Јонг Ун

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Робо-мачка

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Калкулатор - Made in China

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk

Јапонска смисла за хумор

Категорија: Забава Објавено на 23 Април, 2013 од GSM.mk