x
Забава

Сепак iPad-от не е за секоја намена

Категорија: Забава Објавено на 19 Мај, 2013 од GSM.mk

Кога сте пијани...

Категорија: Забава Објавено на 16 Мај, 2013 од GSM.mk

Чиста вистина!

Категорија: Забава Објавено на 15 Мај, 2013 од GSM.mk

Дали вие знаете што е?

Категорија: Забава Објавено на 15 Мај, 2013 од GSM.mk

Пред 10 години и сега

Категорија: Забава Објавено на 13 Мај, 2013 од GSM.mk

Планот на Google

Категорија: Забава Објавено на 13 Мај, 2013 од GSM.mk

Еден ден ќе бидам MicroSD картичка!

Категорија: Забава Објавено на 13 Мај, 2013 од GSM.mk

Танга за iPhone 5

Категорија: Забава Објавено на 08 Мај, 2013 од GSM.mk

Ви текнува на овој fail?

Категорија: Забава Објавено на 06 Мај, 2013 од GSM.mk

Пациент заболен од MDS

Категорија: Забава Објавено на 06 Мај, 2013 од GSM.mk