x
Забава

Разликата помеѓу оперативните системи

Категорија: Забава Објавено на 16 Декември, 2013 од GSM.mk

Facebook во 1998

Категорија: Забава Објавено на 06 Ноември, 2013 од Божидар Трпков

Како ќе се раѓаат деца во иднина!

Категорија: Забава Објавено на 03 Ноември, 2013 од GSM.mk

Имаш Фејсбук?

Категорија: Забава Објавено на 03 Ноември, 2013 од GSM.mk