x
Забава

Ова беше детството!

Категорија: Забава Објавено на 21 Септември, 2013 од GSM.mk

Кутрите лап-топи

Категорија: Забава Објавено на 20 Септември, 2013 од GSM.mk

Користам андроид :(

Категорија: Забава Објавено на 18 Септември, 2013 од GSM.mk

Најгледаната фотографија на светот

Категорија: Забава Објавено на 17 Септември, 2013 од GSM.mk

Се согласувате?

Категорија: Забава Објавено на 12 Септември, 2013 од GSM.mk

Samsung Zoom реклама!

Категорија: Забава Објавено на 10 Септември, 2013 од GSM.mk

Siri vs Jarvis

Категорија: Забава Објавено на 10 Септември, 2013 од GSM.mk

Зашто Microsoft ја купи Nokia?

Категорија: Забава Објавено на 06 Септември, 2013 од GSM.mk

Би ја купиле оваа футрола?

Категорија: Забава Објавено на 05 Септември, 2013 од GSM.mk

Упс, ми падна Nokia-та

Категорија: Забава Објавено на 04 Септември, 2013 од GSM.mk