x
Забава

Се согласувате?

Категорија: Забава Објавено на 12 Септември, 2013 од GSM.mk

Samsung Zoom реклама!

Категорија: Забава Објавено на 10 Септември, 2013 од GSM.mk

Siri vs Jarvis

Категорија: Забава Објавено на 10 Септември, 2013 од GSM.mk

Зашто Microsoft ја купи Nokia?

Категорија: Забава Објавено на 06 Септември, 2013 од GSM.mk

Би ја купиле оваа футрола?

Категорија: Забава Објавено на 05 Септември, 2013 од GSM.mk

Упс, ми падна Nokia-та

Категорија: Забава Објавено на 04 Септември, 2013 од GSM.mk

Bad Luck Brian

Категорија: Забава Објавено на 04 Септември, 2013 од GSM.mk

Новиот изум на Google

Категорија: Забава Објавено на 02 Септември, 2013 од GSM.mk

Ах, Сири!

Категорија: Забава Објавено на 30 Август, 2013 од GSM.mk

Фамозната реклама на Sony

Категорија: Забава Објавено на 30 Август, 2013 од GSM.mk