x
Забава

Па нели пишува било кое дугме?

Категорија: Забава Објавено на 01 Октомври, 2013 од Божидар Трпков

Чуството е взаемно!

Категорија: Забава Објавено на 01 Октомври, 2013 од GSM.mk

iOS 7 на најпопуларниот телефон на светот!

Категорија: Забава Објавено на 30 Септември, 2013 од GSM.mk

iOS 6 vs iOS 7

Категорија: Забава Објавено на 28 Септември, 2013 од GSM.mk

Љубоморни, iPhone фанови?

Категорија: Забава Објавено на 25 Септември, 2013 од GSM.mk

Steve Newton

Категорија: Забава Објавено на 24 Септември, 2013 од GSM.mk

Google во iOS 7 издание

Категорија: Забава Објавено на 22 Септември, 2013 од GSM.mk

Ова беше детството!

Категорија: Забава Објавено на 21 Септември, 2013 од GSM.mk

Кутрите лап-топи

Категорија: Забава Објавено на 20 Септември, 2013 од GSM.mk

Користам андроид :(

Категорија: Забава Објавено на 18 Септември, 2013 од GSM.mk