x
Samsung работи на Galaxy A уред со Snapdragon 845

Поради големата конкуренција на пазарот, Samsung потврди дека ќе започне да ги нуди своите нови уреди од средната класа со нови помоќни функции. Првиот таков пример ќе биде претставен на 11 октомври..

Huawei Y6 (2018): Буџетска цена, солидни перформанси и модерен дизајн

Додека Huawei се искачува на врвот и постојано претставува смартфони со моќни перформанси, истовремено се грижи и за оние кои не се подготвени да фрлаат многу пари на нов уред. Деновиве ја имавме честа да го тестираме Y6 (2018) - ова е нашето мислење: