x
Фотографии од Google Pixel 4 XL: iPhone 11 дизајн со голем дисплеј!

Веќе видовме неколку слики од Pixel 4 и 4 XL, а се запознавме и со спецификациите на уредите. Овој пат, самата компанија реши да сподели неколку официјални фотографии од дизајнот на поголемиот од нив - Pixel 4 XL:

Бидете внимателни: „Агентот Смит“ веќе зарази преку 25 милиони Android уреди

Новооткриениот штетен софтвер кој напаѓа уреди со оперативен систем Android успеа да се „закачи“ на преку 25 милиони уреди, тврди безбедносната компанија Check Point. На овој вирус му беше дадено името „Agent Smith“ поради начинот на кој тајно се имплемент