x
Apple WWDC 2019: iOS 13, Dark Mode и многу повеќе!

30 години од првиот WWDC, Apple најави дека овогодинешниот настан ќе се одржи помеѓу 3ти и 7ми јуни. Како и претходните години, и овој пат компанијата ќе претстави неколку нови и интересни функции...