x
Флексибилен, но не на преклопување: Samsung Galaxy F нема да биде тоа што очекуваме

Веќе подолго време слушаме за телефонот на преклопување на Samsung, познат како Galaxy F. Но, бидејќи постојано се појавуваат гласини, а нема никакви официјални информации од компанијата, корисниците веќе почнаа да се сомневаат во неговото постоење..

Android: Најдобри видео апликации за 2019 година!

За оние кои сакаат да креираат интересни видеа, без разлика дали станува збор за роденденски честитки, или, едноставно, за забава, подготвивме листа на најдобрите видео апликации за Android оваа година: