x
Huawei P30: Смартфон со супер моќи и супер камери!

За 2019-та година, Huawei P30 е еден од смартфоните со највозбудливи спецификации, особено во однос на камерите. Токму затоа, со големо нетрпени и вобзуда чекавме да ги тестираме неговите перфоманси. Ова се резултатите: