x
Видео: Вака ќе изгледа отклучувањето на Nokia 9 PureView со пет камери

Порано или подоцна ќе се запознаеме со Nokia 9 PureView, првиот уред на компанијата со пет камери и скенер за отпечатоци под панелот. Иако не се познати многу информации за неговите камери, деновиве се појавија детали за начинот на отклучување на уредот..

Најдобрите апликации за вашиот нов iPhone уред!

Доколку сте еден од оние што ја искористија таа шанса и си купија нов iPhone, имаме неколку предлози за апликации кои сметаме дека ќе ви бидат корисни за да имате што подобро корисничко искуство.