x
Xiaomi го претстави гејмерскиот смартфон Black Shark 2

Беше најавен уште одамна, а во изминатите месеци добивме многу неофицијални информации за гејмерскиот телефон на компанијата Xiaomi. Моделот Black Shark 2 има моќни спецификации и ветува многу – посебно кога се работи за гејминг.

Најевтиниот гејмерски телефон најскоро ќе добие моќен следбеник!

Т.н гејмерски смартфони кои компаниите започнаа се почесто да ги претставуваат се речиси еднакво моќни како било кој друг телефон на пазарот. Но, доколку можете да добиете премиум уред по двојно пониска цена - тоа веќе звучи примамливо:

Фото: Вака изгледа iPhone 11 кој работи на iOS 13 со Dark Mode!

По долго време, изгледа дека конечно доаѓа крајот на LCD технологијата. Со падот на цените на OLED панелите, изгледа дека овие екрани ќе станат новиот стандард во светот на смартфоните..