x
Sony Xperia 10: Ист процесор, повисоки цени

Xperia 10 и Xperia 10 Plus се новите уреди на Sony од средната класа, кои ќе бидат претставени на 25 февруари. Неколку дена пред претставувањето, се појавија нивните спецификации и дизајн:

Инфлуенсери губат милиони следачи поради грешка на Instagram

Instagram почна да ја истражува грешката која предизвикува дел од најпопуларните инфлуенсери да губат милиони следачи на оваа социјална мрежа. Најпопуларните профили се оние кои ја одржуваат мрежата, па затоа Instagram веднаш „се фрли“ во акција.

iOS 13: Вака ќе изгледа Dark Mode на iPhone XI!

Голем дел од корисниците кои ги користат своите смартфони за читање или гледање видеа навечер, веќе подолго време се во потрага по софтверско подобрување кое ќе го олесни ваквото користење за очите..