x

Xiaomi 13 Lite пристигнува со Snapdragon 7 Gen 1

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 27 Февруари, 2023 од GSM.mk

Познати нови детали за смартфонот Black Shark 6

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 24 Февруари, 2023 од GSM.mk

MWC 2023: Што да очекуваме

Категорија: Новости // Бизнис Објавено на 24 Февруари, 2023 од GSM.mk

Како би можело да изгледа iPhone 15 Pro?

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 20 Февруари, 2023 од GSM.mk