x

Како ќе изгледаат новите Pixel 6 и Pixel 6 Pro?

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 04 Август, 2021 од GSM.mk

Realme Flash доаѓа на 3 август

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 31 Јули, 2021 од GSM.mk

Ова се новите Nokia XR20 и Nokia 6310

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 27 Јули, 2021 од GSM.mk