x

Samsung Galaxy S22 Ultra ќе поддржува полнење од 45W

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 16 Септември, 2021 од GSM.mk

Apple ги претстави новите iPhone 13 модели

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 15 Септември, 2021 од GSM.mk

Samsung Galaxy M52 5G ќе пристигне на 19 септември

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 15 Септември, 2021 од GSM.mk

IPhone 13 ќе биде претставен на 14 септември

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 10 Септември, 2021 од GSM.mk

Кои Xiaomi смартфони ќе добијат Android 12?

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 02 Септември, 2021 од GSM.mk