x

Galaxy Z Fold4 и Flip4 Unpacked: што да очекуваме

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 10 Август, 2022 од GSM.mk

Претставен LG Ultra Tab со 10 инчи LCD и SD 680

Категорија: Новости // Таблети Објавено на 08 Август, 2022 од GSM.mk

Најавени се Samsung Galaxy M13 4G и M13 5G

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 14 Јули, 2022 од GSM.mk