x

Poco F4 5G ќе биде лансиран на 23 јуни

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 20 Јуни, 2022 од GSM.mk

Poco F4 5G ќе биде со 12 GB RAM

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 15 Јуни, 2022 од GSM.mk

Motorola ги лансира Moto G62 и G42 во Европа

Категорија: Новости // Телефони Објавено на 14 Јуни, 2022 од GSM.mk