x

Apple ги објавува iOS 16, iOS 15.7, iPadOS 15.7, watchOS 9 и tvOS 16

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 13 Септември, 2022 од GSM.mk

Android 13 е официјално тука

Категорија: Софтвер // Android Објавено на 16 Август, 2022 од GSM.mk

Доаѓаат значителни подобрувања во iOS 16

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 24 Мај, 2022 од GSM.mk

Доаѓаат големи промени во iOS 16

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 20 Мај, 2022 од GSM.mk