x

Apple ја поднови Siri

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 06 Април, 2021 од GSM.mk

iPhone 12 Pro: Совети и трикови

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 04 Декември, 2020 од GSM.mk

Што е најинтересно меѓу новитетите за Android 11?

Категорија: Софтвер // Android Објавено на 23 Септември, 2020 од GSM.mk

Топ 5 новитети во iOS 14 за iPhone кои мора да ги пробате

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 20 Септември, 2020 од GSM.mk

Стигна новиот iOS 14 софтвер за уредите на Apple

Категорија: Софтвер // iOS Објавено на 19 Септември, 2020 од GSM.mk