x

Android 13 е официјално тука

Категорија: Софтвер // Android Објавено на 16 Август, 2022 од GSM.mk

Наскоро доаѓа Android 13 на телефоните Samsung

Категорија: Софтвер // Android Објавено на 11 Април, 2022 од GSM.mk

Позната е една од новите функции за Android 13

Категорија: Софтвер // Android Објавено на 27 Декември, 2021 од GSM.mk