x
Технологија Сите | Новости | Софтвер | Хардвер

Apple ги објави iOS 15.0.2 и watchOS 8.0.1

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 12 Октомври, 2021 од GSM.mk

Apple овој месец ќе го објави MacBook Pro со M1X

Категорија: Технологија // Новости Објавено на 05 Октомври, 2021 од GSM.mk

19 iPhone модели добиваат iOS 15

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 24 Септември, 2021 од GSM.mk