x
Технологија Сите | Новости | Софтвер | Хардвер

Чао Internet Explorer, нема да ни фалиш

Категорија: Технологија // Новости Објавено на 22 Мај, 2021 од GSM.mk

Microsoft го „уби“ Windows10X

Категорија: Технологија // Новости Објавено на 21 Мај, 2021 од GSM.mk

Google го претстави новиот Android 12

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 21 Мај, 2021 од GSM.mk