x
Технологија Сите | Новости | Софтвер | Хардвер

Windows 11 добива нови функции

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 07 Октомври, 2022 од GSM.mk

macOS 12 Monterey е достапен за преземање

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 26 Октомври, 2021 од GSM.mk

Apple ги објави iOS 15.0.2 и watchOS 8.0.1

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 12 Октомври, 2021 од GSM.mk

19 iPhone модели добиваат iOS 15

Категорија: Технологија // Софтвер Објавено на 24 Септември, 2021 од GSM.mk