x
Забава

Дури и кога нема докази

Категорија: Забава Објавено на 08 Јуни, 2013 од GSM.mk

Кога некој друг работи на компјутерот

Категорија: Забава Објавено на 08 Јуни, 2013 од GSM.mk

Ах, Ема...

Категорија: Забава Објавено на 08 Јуни, 2013 од GSM.mk

Реклама за iPhone 4s

Категорија: Забава Објавено на 03 Јуни, 2013 од GSM.mk

Зафатено е

Категорија: Забава Објавено на 03 Јуни, 2013 од GSM.mk

Тоа е тоа!

Категорија: Забава Објавено на 03 Јуни, 2013 од GSM.mk

May the force be with Galaxy S23 and iPhone 20

Категорија: Забава Објавено на 01 Јуни, 2013 од GSM.mk

Иднината со Google Glass

Категорија: Забава Објавено на 01 Јуни, 2013 од GSM.mk

Ах тој IE!

Категорија: Забава Објавено на 01 Јуни, 2013 од GSM.mk

iPhone-от вреди повеќе од вас!

Категорија: Забава Објавено на 31 Мај, 2013 од GSM.mk