x
Забава

Facebook во 1998

Категорија: Забава Објавено на 06 Ноември, 2013 од Божидар Трпков

Како ќе се раѓаат деца во иднина!

Категорија: Забава Објавено на 03 Ноември, 2013 од GSM.mk

Имаш Фејсбук?

Категорија: Забава Објавено на 03 Ноември, 2013 од GSM.mk

Запишување на забелешки во 21-виот век

Категорија: Забава Објавено на 30 Октомври, 2013 од Божидар Трпков

Сервисерот го најде проблемот!

Категорија: Забава Објавено на 24 Октомври, 2013 од GSM.mk

Fuck logic

Категорија: Забава Објавено на 20 Октомври, 2013 од Божидар Трпков