x
Занимливости

Што најмногу се гуглаше во 2022?

Категорија: Занимливости Објавено на 28 Декември, 2022 од GSM.mk

Кои се најпребаруваните поими на Google во 2022?

Категорија: Занимливости Објавено на 07 Декември, 2022 од GSM.mk